Deze functionaliteit is gedeactiveerd.
logo

Foto op glas review

Review

Foto op glas

Recent het eerste product van canvascompany.nl ontvangen. Een foto laten afdrukken van mijn oudste zoon in formaat 30 x 40cm via de website fotoopglas.nl. Achteraf had het van mij nog wel wat groter gemogen.

Bestellen en bezorgen verliepen zonder problemen. Tijdens de bestelling moet je de glasdikte en het ophangsysteem kiezen. Je kunt kiezen uit 2 ophangsystemen. Ik heb voor de Afstandhouders gekozen (zie rechts), waarbij er 4 gaten in de hoeken van de foto geboord worden waarin je de afstandhouders kunt bevestigen. Handig systeem. Ook checkt de site na upload van je foto of die aan de gewenste kwaliteit voldoet. Geen gemier dus.

Het materiaal en afwerking zien er goed uit, al voelt plexiglas niet als glas maar als plastic. De kleuren zijn levensecht en bij levering zit er een stuk blauw cellofaan over de foto heen om de foto te beschermen. Plexiglas is erg geschikt voor het afdrukken van scherpe foto’s, ook deze ziet er haarscherp uit. Geheel werd keurig afgeleverd in een doos. Al met al dik tevreden over dit product.

Bestel hier je eigen foto op glas bij Gabsor design & fotografie!

Bestel hier je eigen foto op glas bij Gabsor design & fotografie!

Comments are closed.