Deze functionaliteit is gedeactiveerd.
logo

Foto op hout review

Review

Foto op hout

Op verzoek van http://www.fotoophoutstunter.nleen foto afdruk op hout ontvangen en beoordeeld.

Ik heb de hiernaast weergegeven foto af laten drukken, een bootje op een regenachtige dag in Bretagne. Het origineel heeft een jpg resolutie van 3656×2384 300 dpi: Bateaux de pluie Hieronder de bevindingen.

Het bestellen geschiedt geheel online en alle stappen verliepen soepel. De bestelling was binnen 4 dagen binnen, dus dat is erg snel. Het product wordt netjes geleverd in een stevige verpakking. Beschadigingen onderweg zijn daarmee vrijwel uitgesloten.

De afdruk die ik ontvangen heb is 30 bij 20 cm, zeg maar formaatje laptop lcd scherm breedbeeld. Om het product te beoordelen op kwaliteit prima maar aangezien je deze vermoedelijk met name voor buiten zult bestellen is deze dat wat aan de kleine kant.

Dan het belangrijkste, hoe ziet de foto er kwalitatief uit?
Vooraf was ik een beetje sceptisch, geheel onterecht. De afdruk kwaliteit is prima, sterker nog ik vind het gewoon een mooie kwaliteit. Mooi strak, niet glimmend maar mat en dat geeft het geheel een mooie sfeer. Ofwel conclusie is dat het een afdruk van prima kwaliteit is.

Voor zover bekend is het gebruikte hout verantwoorde kap (Zweden). Als enige kleine minpuntje kan ik het kiertje noemen dat tussen de planken zit. Aan de ene kant heeft dat ook wel wat want het is tenslotte afgedrukt op een natuurproduct. Echter, had het ook graag zonder kiertje willen zien. Ik houd nou eenmaal van strak.

Bestel hier je eigen foto op hout bij Gabsor design & fotografie!

Bestel hier je eigen foto op hout bij Gabsor design & fotografie!

Comments are closed.