Deze functionaliteit is gedeactiveerd.
logo

Portfolio

Portfolio

Gabsor design & fotografie

Een fotograaf is zo goed als de resultaten die hij / zij toont. Op deze site vindt u een selectie van mijn fotografische kunsten. De combinatie van fotografie, digitale media en design vormen de basis van mijn werk. In alle facetten staat de creativiteit voorop: het moment, het licht, de sfeer, het object, de achtergrond, de foto en als finishing touch de nabewerking. De juiste combinatie van die elementen samenvoegen tot een mooie plaat is dat waar ik de lol uit haal.

Alle getoonde foto’s zijn te koop, op de pagina bestellen vindt u alle benodigde informatie. U kunt kiezen uit hoogwaardige foto afdruk producten of een digitale download van een foto (bestand).

Sterrenhemels

Deze zomer heb ik me wat bezig gehouden met astro fotografie. Tijdens de vakantie op pad gegaan met de omegon mini track lx2 en midden in de nacht pogingen gedaan de sterrenhemel te vangen. In deze categorie de eerste resultaten.

Bella Sicilia

Tijdens de herfstvakantie het prachtige Sicilië bezocht, waaronder de steden Syracusa, Noto, Ragusa en Taormina. Fantastische plekken, voor degene die er onbekend mee is, kijk de film Malena van Giuseppe Tornatore en je bent verkocht.

Etna -icona del Mediterrane

Tijdens de herfstvakantie de oostkant van het prachtige Italiaanse eiland Sicilië bezocht. Onder andere een excursie naar de Etna gemaakt, een bijzondere dag. Hier enkele van de vele foto's die ik er gemaakt heb.

Koning winter

Helaas kunnen we nog niet echt spreken van "koning" winter maar een milde winter is het tot nu toe wel. In december op een zondag ochtend vroeg uit de veren gegaan om de mist in combinatie met de zon te vangen. En ... zowaar in het weekend van 11 februari een aardig pak sneeuw. Erop uit dus, het park nabij slot Haarzuilens bezocht. De foto''s aan deze categorie toegevoegd.

Haute

Foto's gemaakt in de Haute Alpes, Frankrijk met bij voorkeur wat slechter weer ;). Het was heet deze zomer dus weinig ruw weer gehad..... Gelukkig toch één dagje dus op pad geweest.

Mediterrane

Enkele foto's gemaakt gedurende vakantie in de Provence 2016.

Cretes

Diverse foto's vanaf de boot genomen tussen Cassis en Marseille.

Ruhr

Verzameling van foto's genomen op diverse locaties in het Ruhr gebied. Duisburg, Hattingen, Dortmund.

Pure

Bestaat het paradijs? In de natuur wel, enkele foto's in deze categorie bewijzen dat wel.

Gutland

Wat winterse sferen opgedaan in Luxemburg, zowaar een paar dagen wat sneeuw gehad. Een welkome afwisseling van het eeuwige herfst weer in Nederland. Met name in de ochtend uren met de hond erop uit geweest en onderweg wat foto’s gemaakt. De bevolkingsdichtheid is stukken lager dan in Nederland dus heerlijk alleen in de bossen. Stilte.

Pipes

Dagje Ruhr gebied. Veel gereden, op zoek naar chemische industrie. Gevonden en enkele aparte foto's kunnen nemen. Gewild in de verkoop ;).

Finistère & Ille et Vilaine

Het uiterste westen van Frankrijk, het einde van de aarde.... dat is het departement Finistère. Een prachtige ruwe kustlijn van bijna 800 kilometer. Of het stormt of mooi weer is, hier is het strand voor jou alleen. Er boven het departement Ille et Vilaine, ruwweg rondom St. Malo.

Uninvited

In 2010 kreeg ik de kans om een laatste keer over het defensie eiland in Woerden te gaan. Het hele gebied zou gesloopt worden voor te bouwen nieuwbouw. Zo gaat dat in Nederland. Als er al een wat oude industriële historie is dan wordt die vakkundig door een gemeente ambtenaar en projectontwikkelaar tot nieuwbouw locatie gebombardeerd. Eeuwig zonde, je wist je historie uit. In Duitsland gaan ze daar toch beter mee om..... Deze foto's zijn het bewijs.

Maasstad

Rotterdam mostly by Night. In het donker absoluut de mooiste stad van Nederland. Een paar wandelingen langs de kade gemaakt en aardige platen kunnen schieten.

Mystical

De kerst in het Erz - gebergte doorgebracht, in de buurt van Dresden. Veel gewandeld, mooie winterse plaatjes tegen het lijf gelopen. Het Polenztal was favoriet, mooie smalle vallei met een vrij actieve rivier. In combinatie met mist een zeer mystieke omgeving.

Paysanne

Landschap foto's met die typische landelijke sfeer.

Éire nádúr

Kort bezoekje gebracht aan Éire ofwel Ierland, met name Dublin en omgeving. Wat een land, niet alleen golfers zullen het als het paradijs zien maar is is ook het Walhalla van de fotografie. Ik moet terug en er meer van zien!

Vensters

Een kijkje door het raam van ...........

The machine

Bezoekje aan het Ruhr gebied levert altijd bijzondere platen op. Oude meuk die mooie contrast rijke foto's opleveren, je moet ervan houden.

Azur

Afgelopen zomervakantie in de Cote d’Azur geweest. Het was erg warm en ben er daardoor relatief weinig op uit getrokken om foto’s te maken. Wel lekker uitgerust. Dat wat ik ‘gevangen’ heb staat op deze pagina.

Macro

In deze categorie enkele van mijn macro foto's. Libelles zijn wel mn favoriet, aparte beesten maar schitterend om te zien. Vrij lastig om goed op de foto te krijgen, ze zijn super alert en razend snel.

Monochrome

Zwart/wit of low colour foto's vind je in deze categorie.

Dublin

Kort bezoekje gebracht aan Éire ofwel Ierland, met name Dublin en omgeving. In deze categorie enkele foto’s uit Dublin en Glendalough.

IJmuiden

Dagje storm in IJmuiden en omstreken.

Goud

Soms heb je mazzel en deze ochtend zat het erg mee. Paar graden boven nul en een prachtige mist waar de zon net doorheen kwam. Geen zuchtje wind. Mysterieus, waardoor de kleuren als een goudkleurig gordijn over het water viel.

Postals

Foto's als een ansichtkaart.

Diversen

Alles wat niet in de andere categorieën past, staat hier.

Massive

Voor het werk een beurs in Vegas bezocht en tussendoor wat kleine tripjes in de omgeving gemaakt. De Canyon, een must see. Onderweg ook mooie scenes in de dessert.

Bestel een foto!