Deze functionaliteit is gedeactiveerd.
logo

Foto op tuinposter review

Review

Foto op tuinposter

Op verzoek van http://www.fotoopglas.nl een foto afdruk in tuinposter formaat met ringen besteld, ontvangen en beoordeeld.

Ik heb onderstaande foto af laten drukken in het formaat 150cm bij 100cm, een idyllisch plaatje genomen tijdens een vakantie. Het origineel heeft een jpg resolutie van 4928×3264 300 dpi.

Na wat inlog problemen verliep het bestellen vrij soepel. Even knutselen om de maten zo te krijgen met wat ik wou hebben dus in photoshop geresized. De bestelling was binnen 5 dagen binnen met het weekend er tussen. Het product wordt netjes geleverd in een stevige doos. Beschadigingen onderweg zijn daarmee vrijwel uitgesloten.
De afdruk is qua formaat stevig, desondanks is de kwaliteit van de foto afdruk op de tuinposter prima! De kleuren zijn goed en het materiaal is stevig. De voor geklinkte ringen maken het mogelijk om de tuinposter op te hangen (elastiek) in een metalen frame. Ik had er nog één liggen, vandaar dat ik even tijdens de bestelling moest knutselen om het goede formaat te selecteren. Het frame kun je niet bij FotoOpGlas bestellen, dat moet je dus elders vandaan halen. Hou er rekening mee dat zo’n frame ook een aardig deel van de totale kosten voor z’n rekening neemt.
Dan het belangrijkste, hoe ziet de foto er kwalitatief uit?
De afdruk kwaliteit is prima en het materiaal is stevig. De kleuren komen mooi uit, door het materiaal is de foto mat en dat staat buiten wel. De hele poster is bedrukt. Een tuinposter zul je met name vanaf een afstandje bekijken maar de scherpte is ook prima in orde. Al met al een leuk idee om de tuin mee op te fleuren.

Bestel hier je eigen tuinposter bij Gabsor design & fotografie!

Bestel hier je eigen tuinposter bij Gabsor design & fotografie!

Comments are closed.